За Нас & Контакт

За нас
Ние сме Психоактив, Прва задруга на општествено-хуманистички работници во Скопје.Нашата мисија е да промовираме самоодржлив социјален развој и личен развој во македонското општество, но исто така и да спречиме ментални нарушувања, изолација и дискриминација во маргинализираните групи во нашето општествено опкружување.Стручен ко-основачки тим:Марија Груборд-р Ана БлажеваКристина Стоилковска

Контакт
Испратете ни е-пошта со вашите предлози, идеи, прашања или било што во врска со дејноста на задругата.

Вашето име (задолжително)

Вашиот e-mail (задолжително)

Наслов на пораката

Вашата порака

Контакт информации
     zadruga.psihoaktiv@gmail.com     +389 70 936 353      ул. Владимир Комаров 33,             1000 Скопје. Р.Македонија     https://www.facebook.com/Zadruga.Psihoaktiv/     https://twitter.com/zadrugarkite/     https://www.linkedin.com/in/zadruga-psihoaktiv/     https://www.instagram.com/psihoaktif/