Медицина

Медицина

Здравје и човекови права

Здравје и човекови права, Водич за ресурси за Институтот отворено општество и Фондацијата Сорос фондации, 2007 … Прочитај повеќе

Здравје и затвори – водич на Светската здравствена организација за најважните работи во здравството во затворите

Здравје и затвори – водич на Светската здравствена организација за најважните работи во здравството во за… Прочитај повеќе

Судска медицина

Судска медицина од Милош Тасич, Нови Сад, 2006 година. Прочитај повеќе